DUYURU - TEKNOLOJİ BAĞIMLILIĞI VE ÇÖZÜM YÖNTEMLERİ SEMİNERİ

10.05.2016 762

İlerleyen zaman bize ilerleyen bir dünya olduğunu gösteriyor. Bilimsel ve teknolojik olarak geliştiğimiz ve gelişmeye devam ettiğimiz günümüz koşullarında teknoloji ile iç içe olmamak neredeyse imkansız. Hayatımızın vazgeçilmez bir parçası haline gelmiş olan “akıllı telefonlar, bilgisayarlar, tabletler, vs.” bizlere hayatımızın birçok alanında yardımcı oluyor. Peki ya aslında teknoloji bu kadar masum mu ?

Sevgili velilerimiz bu sorunun cevabını bulmak için 11 Mayıs Çarşamba günü  saat 12.30 da Yücel Ballık ortaokulu konferans salonun okulumuz rehber öğretmeni Zeynep AYDEMİR tarafından “Teknoloji Bağımlılığı ve Çözüm Yöntemleri” konusunda seminer verilecektir. Katılmanız önemle rica olunur.

Not: Seminerin daha sağlıklı geçmesi için seminer salonuna çocuklar gelmemeli sadece veliler olmalıdır.

Betül KARACA