Erenler İlkokulu

Vizyon: Erenler İlkokulu´nu okul paydaşlarımızın (Yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz, mezunlarımız, velilerimiz) güç birliği ile alanında en güçlü eğitim kurumu yapmaktır.

Misyon: Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş, çağdaş, demokratik lider özelliklerine sahip, okuluna bağlılık duygusu gelişmiş öğrenciler yetiştirmektir. Bu çerçeveden hareketle biz, öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, yetenekli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine zemin hazırlamak ve onlara 21. yüzyılıngelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.

Başarılar: 1- 2012-2013 ÖĞRETİM YILI ERENLER FUTBOL 2. Sİ 2- HER YIL TEKRARLANAN GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARINDA İLÇE VE İL DERECELERİ 3- HER YIL DEĞİŞİK SINIF SEVİYELERİNDE BİLSEM SINAVI BAŞARILARI

Isınma: DOĞAL GAZ
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Sportif Etkinlikler: 1- OKULDA 3 VE 4. SINIFLAR FUTBOL KURSLARI 2- 2, 3 VE 4. SINIFLAR GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI 3- SATRANÇ EĞİTİMLERİ 4- HALK OYUNLARI ÇALIŞMALARI 5- YÜZME BİLMEYEN KALMASIN KURSLARI
Bilimsel Etkinlikler: 1- BİLGİ YARIŞMALRI 1- MÜZE GEZİLERİ 2- EKOLOJİK GEZİLER 3- İNCELEME VE ARAŞTIRMA ÇALIŞMALARI 4- ROBOTİK KODLAMA HAZIRLIK ÇALIŞAMALRI
Proje Çalışmaları: 1- TEKNOFEST ÇALIŞMALARI 2- TUBİTAK BAŞVURULARI 3- ERASMUS K-210 BAŞVURUSU
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: ERASMUS K-210 BAŞVURU AŞAMASINDA

Telefon - 0264 241 25 00 0264 241 25 01

WEB - https://erenlerilkokulu.meb.k12.tr

Adres - ERENLER MAH. 1083 SK. NO 3 ERENLER / SAKARYA

Yerleşim Yeri - ERENELER İLÇESİ 100 BİN NÜFUSLU.

Adres - ERENLER MAH. 1083 SK. NO 3 ERENLER / SAKARYA

Ulaşım Erenler Sanayi Sitesi Arkası. Erenler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Arkası. Yavuz selim Caddesi Yanı. Güneş Okulları Sağ Yanı.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İLÇE MERKEZİNDE YER ALMAKTADIR. İL MERKEZİNE UZAKLIĞI 2KM